Leermanagementsysteem

Een Leermanagementsysteem (LMS) kan je een hoop zorgen besparen. In zo’n systeem vind je namelijk overzichtelijk alles rondom het leren en opleiden van je personeel. Eenvoudige rapportages, het opleidingsbudget en alle cursussen en opleidingen van je werknemers vind je met een paar klikken op de knop.

Wat is een Leermanagementsysteem?

Een Leermanagementsysteem is een systeem dat alle zorgen rondom het leren en opleiden van je personeel wegneemt. Dankzij handige technologieën en slimme trucs wordt deze manier van organiseren weer extern gemaakt. Traditioneel gezien ligt deze taak namelijk bij HR, maar door de grotere keuzevrijheid en zelfstandigheid van werknemers werd dit een steeds uitgebreidere taak. Dit naast de gewone werkzaamheden van een HR-afdeling maakt dit werk steeds uitgebreider. Een Leermanagementsysteem (LMS) biedt de oplossing.

Over Bloomville

Bloomville is al jarenlang toonaangevende partner op het gebied van Learning Outsourcing: het uitbesteden van het organiseren van leren. Ze werken voor grote namen als Vitens, ABN Amro, KPN en KLM. Al deze merken profiteren van de kennis en ervaring van Bloomville en de voordelen van het Leermanagementsysteem. Wat die voordelen zijn? Onder andere:

  • Een centraal systeem waar álles rondom de opleidingen, cursussen en trainingen van je personeel overzichtelijk bijgehouden wordt
  • De zelfstandigheid van je werknemers wordt gestimuleerd, doordat zij zelf alles bijhouden en aanvragen in het systeem
  • Het bedrijf houdt zich weer bezig met het bedrijf, in plaats van met het organiseren van leren

Ben je benieuwd wat Bloomville voor jou kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ze op te nemen. Een team van professionals zit dagelijks voor je klaar om te werken aan Leermanagementsystemen.