Zakelijke Tips

Ladeblokken

Houd je werkplek netjes opgeruimd met een ladenblok. Deze koop je voordelig online via de website van Desko Kantoormeubelen.

Documenten anonimiseren

Gevoelige bedrijfsinformatie mag natuurlijk niet lekken. Documenten anonimiseren helpt hierbij. Met de eenvoudige software van BIQE is gevoelige informatie snel verborgen.

Debiteurenfinanciering

Factoringbedrijven zoals Finqle uit Amsterdam zorgen ervoor dat jouw debiteuren snel gefinancierd worden. Nooit meer kredietrisico!

Administratiekantoor Lelystad

Voor het regelen van incasso’s is een nauwkeurig sluitende administratie van groot belang. AD Administratie is een administratiekantoor in Lelystad , zij kunnen op prettige wijze helpen je boekhouding recht te trekken.

Ervaren mediator

Als het gaat om het oplossen van ruzies of een snelle scheiding, dan heb je een ervaren mediator nodig. Mediator Amersfoort – Bureau de Schakel biedt je een ervaren mediator die met jullie meedenkt. Zo bespaar je op hoge advocaatkosten.

Nalatenschap van schulden en geld

Bij een nalatenschap kunnen onder andere geld en schulden vastgelegd worden. Lees er meer over via de link.

Beveiliging van kantoorpanden

Voor incassospecialisten is de veiligheid van eigen werknemers soms lastig te garanderen. Security Noord Nieuwenhuis biedt ons echter hulp met beveiligers en camerabewaking.

Luxe promotieartikelen

Maak als bedrijf een goede indruk met luxe promotieartikelen. Deze producten geef je natuurlijk weg in luxe verpakkingen, zodat je klanten ervaren dat ze veel voor je betekenen.

Training voor efficiënte en effectieve bedrijfsprocessen

Volg je Six Sigma training bij 5ST3PS. Zij beschikken over professionele trainers met veel ervaring.

Arbeidsrecht advies

Vind je het als werkgever lastig om een CAO, loonvoorstellen en arbeidsvoorwaarden op te stellen? Dan is arbeidsrecht advies van Hof van Consultancy een goede oplossing. Zij helpen je met het opstellen van alle benodigde rechten.

Uitvaart

Uitvaartverzekeringen vergelijken zorgt ervoor dat je geld kunt bespaart. Op Uitvaartverzekeringwijzer.net vergelijk je eenvoudig uitvaartverzekeringen.

Echtscheidingsadvocaat amersfoort

Om een echtscheidingen naar tevredenheid van beide partijen af te wikkelen kan een mediator of advocaat helpen. Schakel NAAM echtscheidingsadvocaat Amersfoort in om alle regelingen te treffen, zoals over de alimentatie en de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden.

Echtscheidingsbemiddeling Bmiddl.nl

Krijg een stukje zekerheid in onzekere tijden, door deskundig en persoonlijke mediation in Assen.

Ondersteun kankeronderzoek

Help onderzoek tegen kanker en laten we samen de strijd winnen. Overweeg aub een bijdrage of donatie te doen aan het WKOF.

Ondersteun kankeronderzoek

>Onderzoek naar kanker is heel tijdrovend en heel duur. Daarom dat veel contributies en donaties meer dan welkom zijn. Overweeg aub een donatie aan het WKOF.

Toptip bij leiderschap

Vermijd het aanwijzen van een specifieke persoon als er fouten zijn, integendeel, probeer juist de nadruk te leggen op goede prestaties wanneer het gebeurt. Positieve feedback is fundamenteel om de motivatie te behouden en het leiderschap te versterken. Dit past ook uitstekend bij de leiderschapstraining die u uw medewerker geeft.

Dokter Plexiglas

Dokter Plexiglas is gespecialiseerd in het leveren van plexiglas van hoogwaardige kwaliteit. Zij zijn experts als het gaat om implementatie en levering van plexiglas.

Vacature docent wiskunde

Wiskunde is een essentieel onderdeel van de algemene kennis. Als docent wiskunde zorg jij ervoor dat deze algemene kennis wordt overgebracht op de toekomstige wiskundigen. Interessant? Check een vacature docent wiskunde van Metafoor Onderwijs.

Bedrijfskleding voor incassobureaus

Om ervoor te zorgen dat het duidelijk is dat je personeel bij het bedrijf horen, kan bedrijfskleding een mooie uitkomst bieden. Naast deze herkenbaarheid, genereert het ook nog de nodige naamsbekendheid. Geinteresseerd? Kijk dan op de website van t-shirts.nl

Viqz

Viqz maakt het leven van een manager een stuk eenvoudiger. Door middel van een gemakkelijk te gebruiken personeelstool heb jij altijd inzicht in je personeelsbezetting.

HVK Stevens

HVK Stevens is een adviesbureau van je kunt inschakelen voor allerlei vragen gerelateerd aan fiscale, notariële, juridische en financiële onderwerpen.

CRM-systemen van CRM-overzicht

Ben je op zoek naar een goed en degelijk CRM-systeem wat past bij de benodigdheden en eisen van jouw onderneming? Kijk dan op de website van crmoverzicht.nl voor alle opties.

www.verzekering.nl

Radiografische zenders

Op de website van Hetronic tref je alle informatie over hun aanbod aan radiografische zenders voor in de industrie.

WeProduce

WeProduce.nl: onze aanrader wanneer het gaat om het professioneel te laten borduren van kleding voor je personeel.

PMC

Wil je graag beter worden in zakelijke disciplines zoals sales, management of marketing? Kijk dan voor een zakelijke training op PMC.nl.

Leerkracht agenda kopen

Ben je leerkracht in het basis- of het voortgezet onderwijs? Dan is het goed organiseren en plannen van je tijd erg belangrijk! Overweeg daarom een leerkrachtagenda/organizer.

Heb jij recht op een vergoeding?

Bij letselschade heb je vaak recht op vergoeding. Check dit na en loop geen geld mis.

Vetpompen voor je machines

Onderhoud je machines goed! Het aanschaffen van vetpompen is altijd een goed idee.

Duurzame oplossingen

Wanneer u duurzame oplossingen nodig heeft, kunt u die vinden op Alpac.nl . U vindt daar onder andere kunststof kratten en kunststof stapelbakken die u kunt gebruiken voor het vervoeren van goederen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering: Voorkom Financiële Risico’s

Voorkom financiële risico’s met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Klap. Bescherm uw bedrijf tegen onverwachte aansprakelijkheidskwesties en waarborg uw financiële stabiliteit.