Het vinden van de juiste autoverzekering

Het vinden van de juiste autoverzekering

Een autoverzekering is iets wat je zorgvuldig moet uitzoeken. Door een enorm groot en divers aanbod is het afsluiten van de verzekering een tijdrovende klus. Daarom zijn wij alvast opzoek gegaan naar de beste autoverzekeringen van 2018. Onze aanrader? De autoverzekering van OHRA! Waarom? Dat lees je in dit artikel!

Vele mogelijkheden

OHRA autoverzekeringen heb je in vele soorten en maten en zo verzeker je jezelf van een verzekering op maat. Je kan bij OHRA zelf een verzekering samenstellen die past bij je auto, je rijgedrag en je wensen. Het is natuurlijk noodzaak om te kijken wat de waarde van jouw auto is. Rij je in een auto van 20 jaar oud, dan is het wellicht niet nodig om een enorm hoge dekking af te sluiten. Rij je in een nieuwe sportwagen? Dan zal de premie waarschijnlijk wat hoger uitkomen! OHRA autoverzekeringen heb je met 3 basisdekkingen: WA, WA Plus of Allrisk. Aan deze basisdekkingen kan je nog extra dekkingen aan toevoegen.

Met de extra dekking kan je zelf een gewenste garage kiezen voor reparaties, is je auto jonger dan 3 jaar bij total of diefstal en heb je de auto al twee jaar in bezit? Dan ontvang je de nieuwwaarde van de auto. Daarnaast worden accessoires tot 3.500 euro vergoedt!

Uitstekende service

De service van OHRA is naar onze mening van een hoog niveau. De medewerkers hebben uitstekende kennis van verzekeringen en staan je rustig bij in de zoektocht naar een passende verzekering. Wat ik persoonlijk erg fijn vindt, is dat ze je niet van alles willen aansmeren, maar echt puur kijken naar wat je nodig hebt!

Mobiele app

Daarnaast heeft OHRA onlangs een mobiele app gelanceerd waar je al je zaken overzichtelijk kan terugvinden, maar ook alles in kan regelen. Zo kan je claims indienen en foto’s opslaan. Maar als je even niet meer weet wat je verzekering precies inhoudt, kan je ook jouw Ohra autoverzekering inzien. Erg handig dus en passend bij de tijd.