De beste vloer voor in een incassobureau

Voor een incassobureau is de uitstraling erg belangrijk. De vloer speelt hierbij zeker en vast een rol. Een strakke vloer zonder naden, scheuren en groeven zorgt ervoor dat de ruimte groter en professioneler oogt. De vloer die deze eigenschappen heeft is de troffelvloer. In het vervolg van het artikel bespreken we welke voordelen de troffelvloer nog heeft voor uw incassobureau.

Erg stevige vloer

De troffelvloer, soms ook wel eens mortelvloer genoemd, heeft een dikte van 4-5 mm en bestaat meestal uit vier lagen. Deze lagen worden een voor een aangebracht. Met als eindresultaat een erg stevige vloer. De vloer kan op eender welke ondergrond aangebracht worden. Dit maakt het uitbouwen of renoveren van uw incassobedrijf vele gemakkelijker.

De vloer kan zware machines verdragen of andere zware meubels of ze nu stilstaan of bewegen. Ondanks dat u het niet veel zal zien voorkomen in een incassobureau is het ook handig om te weten dat de vloer goed tegen chemicaliƫn en bijtende stoffen kan.

Waterdicht

De bovenste laag van de troffelvloer zorgt ervoor dat de vloer waterdicht is. Hierdoor is het mogelijk om de troffelvloer in alle ruimtes van uw bedrijf te leggen. De vloer is verder afgewerkt met een antisliplaag.

Onderhoud

De troffelvloer is een zeer onderhoudsvriendelijke en hygiƫnische vloer. Hij voldoet daarbij ook aan de HACCP eisen. Alles is zo proper en omdat de vloer geen groeven of scheuren heeft, kan er zich nergens vuil ophopen.

Design

Naast al deze meer praktische voordelen, heeft de troffelvloer esthetisch gezien nog enkele voordelen. Het vergroot de ruimte en zorgt daarbij voor een strak en naadloos design. Dit zorgt voor een moderne en professionele uitstraling.

Een troffelvloer aanschaffen voor uw bedrijf is dus zeker een goed idee. Laat de werken uitvoeren door een ervaren vakman.